Madueke maakt basisdebuut in Olympisch Stadion, Ziyech op de bank

Reacties

Noni Madueke heeft zijn eerste basisplaats bij Chelsea te pakken. De voormalig PSV'er mag het zaterdag in het uitduel met West Ham United vanaf het begin laten zien. Dat geldt niet voor Hakim Ziyech.

Madueke maakt basisdebuut in Olympisch Stadion, Ziyech op de bank
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
1 - 1
Chelsea
Chelsea

Madueke maakte vorige maand voor zo'n veertig miljoen euro de overstap naar Chelsea. De twintigjarige aanvaller debuteerde in de thuiswedstrijd tegen Fulham, toen hij halverwege Mykhailo Mudryk afloste. De Oekraïense topaankoop begint ook in de basis, net als João Félix en Kai Havertz. Dat betekent dat er geen plek is voor Ziyech, die op de bank begint.

Chelsea gaat op bezoek bij West Ham United op zoek naar het eerste doelpunt (en de eerste overwinning) sinds 15 januari. Toen wonnen The Blues in eigen huis van een andere stadgenoot: Crystal Palace. Na iets meer dan een uur spelen kroonde Havertz zich op Stamford Bridge tot matchwinner.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.