Engeland

Chelsea - Southampton

0 - 1
Expected goals1.6 - 0.6

In de eerste helft scoort Ward-Prowse het enige doelpunt in het duel van Southampton in de Premier League, het team verslaat Chelsea met 1-0 in de uitwedstrijd.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet James Ward-Prowse zich gelden toen hij scoorde en Southampton op voorsprong bracht.

Het resultaat betekent de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Chelsea.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chelsea één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl Southampton twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Chelsea dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Southampton met één doelpunt verschil.

Chelsea staat nu op de tiende plek met 31 punten, terwijl Southampton de nummer 20 is met 18 punten.

De volgende speeldag speelt Chelsea op zondag 26 februari om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Tottenham Hotspur. Southampton speelt zaterdag 25 februari om 16.00 uur uit tegen Leeds United.