Engeland

Brentford - Southampton

De wedstrijd van zaterdag tussen Brentford en het bezoekende Southampton in het Gtech Community Stadium is in 3-0 geëindigd. Dit resultaat betekent de negende ongeslagen wedstrijd achter elkaar voor Brentford in de Premier League.

Net voor de rust toen Ben Mee scoorde, op aangeven van Bryan Mbeumo, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1.

Mbeumo bracht in de 44ste minuut Brentford op 2-0, met een assist van Yoane Wissa.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Mathias Jensen scoorde, met een assist van Rico Henry, in de 80ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0.

Met deze wedstrijd telt Brentford nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten.

Brentford heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Southampton één overwinning en vier nederlagen heeft.

Brentford staat op de zevende plaats met 33 punten. Southampton staat op de twintigste en laatste plek met 15 punten.

Arsenal is de volgende tegenstander voor Brentford in de uitwedstrijd. Southampton speelt een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers in het St. Mary's Stadium. Beide wedstrijden worden op zaterdag 11 februari om 16.00 uur gespeeld.