Engeland

Southampton - Aston Villa

0 - 1
Expected goals0.6 - 1.4

Aston Villa heeft de uitwedstrijd tegen Southampton in de Premier League zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Watkins.

Het duurde tot de 77ste minuut voordat Ollie Watkins, op aangeven van Douglas Luiz Soares de Paulo, Aston Villa op voorsprong bracht.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Southampton één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Aston Villa drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Southampton dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Aston Villa met één doelpunt verschil.

Op dit moment heeft Southampton 15 punten en staat op de twintigste plaats, terwijl Aston Villa met 28 punten op de elfde positie staat.

Southampton speelt op 4 februari om 16.00 uur een uitwedstrijd tegen Brentford in het Gtech Community Stadium. Aston Villa treft dan in eigen huis Leicester City op Villa Park.