Engeland

Brentford - Liverpool

Brentford heeft Liverpool met 3-1 verslagen in de Premier League op maandag.

In de negentiende minuut nam Liverpool een voorsprong door een eigen doelpunt van Ibrahima Konaté.

Yoane Wissa bracht in de 42ste minuut Brentford op 2-0, op aangeven van Mathias Jensen. Direct na de rust verkleinde Alex Oxlade-Chamberlain de achterstand voor Liverpool.

Met nog zes minuten te spelen voerde Bryan Mbeumo de score verder op voor Brentford. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1.

Het resultaat betekent dat Brentford al zes wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Brentford drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Liverpool vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Brentford staat na deze wedstrijd met 26 punten op de zevende plaats, terwijl Liverpool de nummer 6 is met 28 punten. Liverpool heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Brentford

Beide teams spelen op zaterdag 14 januari hun volgende wedstrijd in de competitie. Brentford zal om 18.30 uur in het Gtech Community Stadium thuis tegen AFC Bournemouth spelen. Liverpool neemt het om 16.00 uur uit op tegen Brighton & Hove Albion in het The American Express Community Stadium.