Zelfs Domino's Pizza drijft de spot met geplaagde Núñez

Reacties

Darwin Núñez heeft het geluk nog niet aan de zijde. De spits van Liverpool was maandagavond tegen Brentford enkele keren dicht bij een doelpunt, maar bleef toch voor de vierde opeenvolgende officiële wedstrijd droog staan. Na afloop van de door Liverpool verloren wedstrijd drijft zelfs pizzabedrijf Domino's de spot met de Uruguayaan.

Zelfs Domino's Pizza drijft de spot met geplaagde Núñez
Brentford
Brentford
3 - 1
Liverpool
Liverpool

'Sorry als we vanavond wat bestellingen hebben gemist, we hebben deze jongen net in dienst genomen', schrijft Domino's in een tweet op het Engelse account, met een foto van Núñez. Die tweet is al ruim 4,5 miljoen keer bekeken. Núñez zal evenmin blij worden van een tweet van de BBC, die becijferde dat hij dit seizoen vijftien grote kansen heeft gemist. Daarmee blijft de zomeraankoop van Liverpool alle Premier League-spelers voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Núñez had in de achtste minuut de mogelijkheid om Liverpool op voorsprong te schieten: hij werd weggestuurd door Mohamed Salah en kapte keeper David Raya uit, maar zag verdediger Ben Mee op de lijn redding brengen op het schot. Aan het begin van de tweede helft, bij een 2-0 achterstand, wipte Núñez de bal op fraaie wijze over Raya. Het doelpunt werd echter afgekeurd omdat hij net aan buitenspel stond

De kranten zijn dan ook genadig voor Núñez. Zo krijgt hij een 6,5 van de Daily Mail. 'Miste een grote kans in de eerste helft, maar maakte een prachtig doelpunt in de tweede. Dat werd echter afgekeurd omdat hij buitenspel stond', klinkt het. De Daily Mirror houdt het op een 6; van de London Evening Standard en de Liverpool Echo krijgt de ex-speler van Benfica een 5. De laatstgenoemde krant benadrukt dat Núñez 'niet veel aanvoer' kreeg.

Halverwege de tweede helft deed zich nog een opvallend moment voor. Núñez ontving de bal van Salah en betrad het strafschopgebied vanaf de rechterkant. Zijn daaropvolgende handeling zat tussen een voorzet en een schot in. Hij kegelde de bal in ieder geval ver naast. Analist Gary Neville van Sky Sports denkt dat Jürgen Klopp 'gefrustreerd' was toen hij naar het moment keek. 'Ik ben er vrij zeker van dat Núñez mikte op de verre hoek. Dit was geen poging om Alex Oxlade-Chamberlain te bedienen', stelde de oud-verdediger.

Bekijk hier de opvallende inzet van Núñez:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Klopp zei na afloop dat de 'schiettechniek' van zijn spits beter kan. 'We kregen het eerste tegendoelpunt toen we eigenlijk met 0-2 voor hadden moeten staan. We hadden grote kansen via Darwin en Kostas (Tsimikas, red.), die nagenoeg alleen voor het doel stonden. Darwin had niet verwacht dat Mee daar zou staan. De schiettechniek kan natuurlijk beter.' Het wedstrijdverloop stelde Klopp teleur, voegde hij eraan toe.

'De wedstrijd verliep uiteindelijk meer zoals zij wilden dan zoals wij wilden. Dat kwam door het spel, de manier waarop er gefloten werd en hoe de standaardsituaties uitpakten', vatte de oefenmeester samen. 'Dat moeten we accepteren, maar we moeten er veel beter mee omgaan als wij de controle hebben over de wedstrijd.'

Bekijk hier een samenvatting van de wedstrijd:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.