Engeland

Southampton - Wolverhampton Wanderers

Wolverhampton Wanderers heeft met één punt achter gestaan in de Premier League-wedstrijd tegen Southampton van zaterdag in het St. Mary's Stadium. Wolves sloeg er echter in om een achterstand om te toveren tot een voorsprong. Het duel eindigde uiteindelijk in een zege met als eindstand: 2-1.

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Carlos Alcaraz scoorde na 24 minuten.

De 1-1 kwam in de 72ste minuut na nog een eigen doelpunt van Jan Bednarek van Wolverhampton Wanderers.

Het beslissende doelpunt voor Wolverhampton Wanderers werd in de laatste minuten gemaakt door João Victor Gomes da Silva.

Southampton heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Wolverhampton Wanderers drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Southampton dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Wolverhampton Wanderers met één doelpunt verschil.

Southampton heeft 15 punten en staat op de twintigste plaats, terwijl Wolverhampton Wanderers met 23 punten de vijftiende positie inneemt.

Op 18 februari om 16.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Southampton en Chelsea op St. Mary's Stadium op het programma. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Wolverhampton Wanderers tegen AFC Bournemouth in het Molineux Stadium op het programma.