Engeland

Wolverhampton Wanderers - Liverpool

Wolverhampton Wanderers heeft het thuisduel tegen Liverpool in de Premier League zaterdag gewonnen. In het Molineux Stadium kwam de uitploeg niet meer terug: 3-0.

In de vijfde minuut nam Liverpool een voorsprong door een eigen doelpunt van Joël Matip.

Wolverhampton Wanderers vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 2-0 toen Craig Dawson scoorde in de 12de minuut.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Rúben Diogo da Silva Neves scoorde, met een assist van Adama Traoré, in de 71ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0.

Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Liverpool.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Wolverhampton Wanderers twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Liverpool één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Cody Gakpo werd uit de wedstrijd gewisseld in de 85e minuut voor Liverpool.

Wolverhampton Wanderers staat na deze wedstrijd op de vijftiende plek met 20 punten, terwijl Liverpool de nummer 10 is met 29 punten. Liverpool heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Wolverhampton Wanderers

In de volgende wedstrijd speelt Wolverhampton Wanderers op zaterdag 11 februari om 16.00 uur in een uitwedstrijd tegen Southampton. Liverpool ontvangt maandag 13 februari om 21.00 uur Everton.