Engeland

Manchester City - Wolverhampton Wanderers

Haaland heeft alle drie de doelpunten voor Manchester City gemaakt tegen Wolverhampton Wanderers en won met 3-0 in de thuiswedstrijd in de Premier League.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Haaland scoorde, met een assist van Kevin De Bruyne. Direct na de rust scoorde Haaland voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Manchester City.

Manchester City vond het doel wederom, via Haaland in de 54ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0. Zo werd de hattrick voltooid.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Manchester City drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Wolverhampton Wanderers twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Nathan Aké werd bij de rust in het veld gebracht voor Manchester City.

Op dit moment heeft Manchester City 45 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Wolverhampton Wanderers met 17 punten op de zeventiende positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt Manchester City op zondag 5 februari om 17.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Tottenham Hotspur. Wolverhampton Wanderers ontvangt zaterdag 4 februari om 16.00 uur Liverpool.