Engeland

Brighton & Hove Albion - Liverpool

Brighton & Hove Albion heeft zaterdag Liverpool verslagen in een thuiswedstrijd in de Premier League. Het duel eindigde in 3-0.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet March zich gelden toen hij scoorde en Brighton & Hove Albion op voorsprong bracht.

Zes minuten later bouwde Brighton & Hove Albion de voorsprong uit toen March nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Evan Ferguson.

Brighton & Hove Albion vond het net nog een keer, deze keer via Danny Welbeck, op aangeven van March, in de 81ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Brighton & Hove Albion drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Liverpool drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

Cody Gakpo (Liverpool) speelden de hele wedstrijd.

Brighton & Hove Albion staat na deze wedstrijd met 30 punten op de zevende plaats, terwijl Liverpool op de negende plaats staat met 28 punten.

Brighton & Hove Albion speelt op zaterdag 21 januari om 16.00 uur in het The American Express Community Stadium uit tegen Leicester City. Op dezelfde dag speelt Liverpool om 13.30 uur thuis tegen Chelsea op Anfield.