Engeland

Chelsea - Leeds United

1 - 0
Expected goals1.5 - 1.1

Chelsea heeft de thuiswedstrijd tegen Leeds United gewonnen. Het duel in de Premier League eindigde in 1-0.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Wesley Fofana zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Ben Chilwell, en Chelsea op voorsprong bracht.

Het was de eerste overwinning voor Chelsea na vijf nederlagen achter elkaar.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chelsea één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Leeds United één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Chelsea dit seizoen. De nederlaag was ook voor Leeds United de negende nederlaag met één doelpunt verschil.

Crysencio Summerville (Leeds United) speelde de hele wedstrijd.

Chelsea staat na deze wedstrijd op de tiende plaats met 34 punten, terwijl Leeds United de nummer 17 is met 22 punten.

Op 11 maart om 16.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Chelsea en Leicester City in het Stamford Bridge op het programma. Leeds United treft dan in eigen huis Brighton & Hove Albion in het Elland Road.