Engeland

Everton - Aston Villa

0 - 2
Expected goals1.7 - 1.9

Aston Villa heeft de uitwedstrijd tegen Everton in de Premier League zaterdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Buendía en Ollie Watkins. Aston Villa nam in de 2de minuut een voorsprong door een doelpunt van Buendía.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Watkins scoorde en zo Aston Villa op voorsprong bracht.

Met nog negen minuten te spelen voerde Buendía de score verder op voor Aston Villa, met een assist van John McGinn.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Everton twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Aston Villa twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Everton heeft 21 punten en staat op de achttiende positie, terwijl Aston Villa met 31 punten de elfde plaats inneemt.

Everton speelt zijn volgende duel uit tegen Arsenal. De teams staan op woensdag 1 maart om 20.45 uur tegenover elkaar. Aston Villa neemt het zaterdag 4 maart om 16.00 uur thuis op tegen Crystal Palace.