Engeland

Aston Villa - Arsenal

De overwinning in de uitwedstrijd tegen Aston Villa heeft Arsenal naar de top van de ranglijst in de Premier League gebracht, twee punt voor Manchester City. Manchester City heeft ook één wedstrijd in eigen hand. Arsenal won de wedstrijd met 2-4. Aston Villa staat na de nederlaag elfde in de competitie.

Ollie Watkins opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Matty Cash.

Bukayo Saka bracht in de 16de minuut Arsenal op gelijke hoogte.

Philippe Coutinho Correia bracht Aston Villa na meer dan een half uur op voorsprong, op aangeven van Alexandre Moreno Lopera.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Oleksandr Zinchenko gelijk voor Arsenal met een assist van Martin Ødegaard.

De 3-2 kwam in de 93ste minuut na nog een eigen doelpunt van Emiliano Martínez van Arsenal.

De uiteindelijke 4-2 voor Arsenal werd gemaakt door Gabriel Teodoro Martinelli Silva, op aangeven van Fábio Daniel Ferreira Vieira.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Aston Villa twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Arsenal twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd, op zaterdag 25 februari om 16.00 uur, speelt Aston Villa bij Everton. Arsenal speelt dan uit tegen Leicester City in het King Power Stadium.