Engeland

Liverpool - Everton

2 - 0
Expected goals2.3 - 0.4

Liverpool heeft thuis een makkelijke zege op Everton geboekt in de Premier League. De wedstrijd eindigde in 2-0 door doelpunten van Gakpo en Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly.

In de 36ste minuut nam Liverpool de leiding via Salah Hamed Mahrous Ghaly, op aangeven van Darwin Núñez. Direct na de rust vergrootte Gakpo de voorsprong van Liverpool.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Liverpool één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Everton één overwinning en vier nederlagen heeft.

Liverpool staat na deze wedstrijd met 32 punten op de negende positie, terwijl Everton de nummer 18 is met 18 punten. Liverpool heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Everton.

De volgende wedstrijd van Liverpool is op zaterdag 18 februari om 18.30 uur uit tegen Newcastle United op Anfield. Everton speelt op dezelfde dag om 16.00 uur thuis tegen Leeds United op Goodison Park.