Sean Dyche wijst met vinger naar zijn doelman na derby-nederlaag Everton

Reacties

Na de verrassende overwinning van Everton op Arsenal, is Sean Dyche weer terug op aarde. Everton verloor maandagavond de Merseyside Derby van stadgenoot Liverpool. Na afloop wees Dyche met de vinger naar doelman Jordan Pickford.

Sean Dyche wijst met vinger naar zijn doelman na derby-nederlaag Everton
© Viaplay
Liverpool
Liverpool
2 - 0
Everton
Everton

'Een wedstrijd wordt nooit beslist in één moment', liet Dyche na afloop weten op de persconferentie. 'Maar dit was wel duidelijk een belangrijk moment in de wedstrijd. We hadden net wat rust in ons spel gevonden. Ze hadden de bal wel, maar werden amper gevaarlijk. Maar dan gaat het in vijftien seconden helemaal mis'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Everton raakte zelf de paal en in de omschakeling werd het geklopt door Liverpool, mede door een missertje van Pickford. 'Jordan schatte dat moment verkeerd in en dat was het verhaal van de eerste helft. Dat was wel jammer.' Ondertussen leeft Dyche alvast toe naar de degradatiekraker tegen Leeds United van komende zaterdag.

'We gaan nog stappen zetten, dat weet ik zeker. Maar we moeten wel durven voetballen. We geven de spelers veel informatie en dat is lastig om allemaal op te nemen. Er is nog werk aan de winkel. Toen we wonnen van Arsenal stond ik ook niet te springen. De verschillen waren klein vandaag, maar Liverpool heeft een fantastisch team.'

Premier League

Stand Premier League 2022/2023

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
17
Everton
38
8
12
18
34-57
-23
36
18
Leicester City
38
9
7
22
51-68
-17
34
19
Leeds United
38
7
10
21
48-78
-30
31
20
Southampton
38
6
7
25
36-73
-37
25
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.