Engeland

Aston Villa - Bournemouth

In de Premier League-wedstrijd van zaterdag tussen Aston Villa en AFC Bournemouth, heeft Aston Villa al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 3-0 overwinning.

De thuisploeg kwam op voorsprong toen Douglas Luiz Soares de Paulo scoorde na 7 minuten, op aangeven van Leon Bailey.

Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Jacob Ramsey diepte de voorsprong van Aston Villa uit met een assist van Ollie Watkins, in de 80ste minuut.

Aston Villa vergrootte de voorsprong verder, toen Emiliano Buendía scoorde, met een assist van Tyrone Mings, in de 89ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Aston Villa drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl AFC Bournemouth twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Aston Villa staat na deze wedstrijd met 38 punten op de tiende plek, terwijl AFC Bournemouth de nummer 18 is met 24 punten.

Op zaterdag 1 april speelt Aston Villa om 18.30 uur een uitwedstrijd tegen Chelsea op Stamford Bridge. AFC Bournemouth speelt op dezelfde dag om 16.00 uur thuis tegen Fulham in het Vitality Stadium.