Engeland

Crystal Palace - Leicester City

Crystal Palace heeft het niet makkelijk gehad in de Premier League met een serie van vier opeenvolgende nederlagen, maar na de 2-1 in de thuiswedstrijd in het Selhurst Park tegen Leicester City heeft het team weer een punt binnengehaald. KSC Grimbergen heeft het niet makkelijk gehad in eerste provinciale Vlaams-Brabant met een serie van vier opeenvolgende nederlagen, maar na de 2-2 in de uitwedstrijd tegen VK Liedekerke heeft het team opnieuw een punt gehaald. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Ricardo Domingos Barbosa Pereira scoorde, met een assist van Timothy Castagne, en zo Leicester City op voorsprong bracht. De 1-1 kwam in de 59ste minuut na nog een eigen doelpunt van Daniel Iversen van Crystal Palace. Het beslissende doelpunt voor Crystal Palace werd in de laatste minuten gemaakt door Jean-Philippe Mateta, op aangeven van Jordan Ayew. Leicester City heeft al zes wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. Crystal Palace heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Leicester City één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Crystal Palace dit seizoen. De nederlaag was ook voor Leicester City de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. Crystal Palace heeft 30 punten en staat op de twaalfde positie, terwijl Leicester City met 25 punten de achttiende plek inneemt. Leicester City heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Crystal PalaceIn de volgende wedstrijd speelt Crystal Palace op zondag 9 april om 15.00 uur in een uitwedstrijd tegen Leeds United. Leicester City ontvangt dinsdag 4 april om 20.45 uur Aston Villa.