Engeland

Arsenal - Crystal Palace

De wedstrijd was klaar voor een nieuwe Arsenal winst en er waren geen verrassingen aangezien het goed presterende team Crystal Palace heeft verslagen in de thuiswedstrijd. De 4-1 overwinning maakt het zes achter elkaar voor Arsenal. Terwijl Crystal Palace verliezer aan de andere kant nu een directe nederlaag heeft geleden vier regelrechte nederlagen in de Premier League.

Binnen het half uur nam Arsenal de leiding, toen Gabriel Teodoro Martinelli Silva scoorde, op aangeven van Bukayo Saka.

Saka bracht in de 43ste minuut Arsenal op 2-0, met een assist van Ben White. Granit Xhaka voerde in de 55ste minuut de score verder op voor Arsenal.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jeffrey Schlupp namens Crystal Palace. Maar Crystal Palace was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

Saka scoorde nog een keer en bouwde de voorsprong uit in de 74ste minuut met een assist van Kieran Tierney.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Arsenal vijf overwinningen behaald, terwijl Crystal Palace één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

Arsenal is de nummer 1 in de competitie met 69 punten, terwijl Crystal Palace op de twaalfde plaats staat met 27 punten.

Leeds United is de volgende tegenstander voor Arsenal in de thuiswedstrijd. Crystal Palace speelt een thuiswedstrijd tegen Leicester City op Selhurst Park. Beide wedstrijden worden op zaterdag 1 april om 16.00 uur gespeeld.