Engeland

Arsenal - Everton

Arsenal heeft Everton woensdag met 4-0 verslagen in de Premier League.

Net voor de rust toen Bukayo Saka scoorde, op aangeven van Oleksandr Zinchenko, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust vergrootte Martinelli Silva de voorsprong van Arsenal.

Martin Ødegaard bouwde de voorsprong uit in de 71ste minuut met een assist van Leandro Trossard.

Arsenal vond het net nogmaals via Martinelli Silva, met een assist van Eddie Nketiah, in de 80ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 4-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Arsenal drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Everton twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Arsenal staat na deze wedstrijd eerste met 60 punten, terwijl Everton op de achttiende plaats staat met 21 punten.

De volgende speeldag speelt Arsenal op zaterdag 4 maart om 16.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen AFC Bournemouth. Everton ontvangt zondag 5 maart om 15.00 uur Nottingham Forest.