Engeland

Fulham - Leicester City

Fulham heeft de thuiswedstrijd tegen Leicester City gewonnen. Fulham nam in de eerste helft een voorsprong van 3-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. De uitploeg kwam niet verder dan een enkel doelpunt: 5-3. Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Willian Borges da Silva scoorde na 10 minuten. Carlos Vinícius Alves Morais bracht in de 18de minuut Fulham op 2-0, op aangeven van Harry Wilson. Tom Cairney bracht in de 44ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, op aangeven van Alves Morais. Direct na de rust scoorde Cairney voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Fulham. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Harvey Barnes namens Leicester City met een assist van James Maddison. Borges da Silva scoorde nog een keer in de 70ste minuut, met een assist van Harrison Reed. Met nog negen minuten op de klok verkleinde Maddison de achterstand voor Leicester City. Leicester City deed de tegenstander nogmaals pijn in de 89ste minuut van de wedstrijd toen Barnes weer scoorde, op aangeven van Patson Daka, maar Leicester City was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 5-3. In de vijf laatste wedstrijden heeft Fulham twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Leicester City één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. . Kenny Tete (Fulham) speelde de hele wedstrijd. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Fulham op de tiende plaats op de ranglijst en Leicester City bezet de zestiende plaats. In de volgende wedstrijd speelt Fulham op zaterdag 13 mei om 16.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Southampton. Leicester City ontvangt maandag 15 mei om 21.00 uur Liverpool.