Ten Hag geeft zes dagen voor FA Cup-finale update over Antony

Reacties

De kans is groot dat Antony inzetbaar is voor Manchester United in de FA Cup-finale tegen Manchester City. Dat heeft Erik ten Hag vlak voor de laatste competitiewedstrijd tegen Fulham gezegd.

Ten Hag geeft zes dagen voor FA Cup-finale update over Antony
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Fulham
Fulham

De United-manager werd door de BBC zondagmiddag gevraagd naar de schade bij Antony. De ex-Ajacied verliet donderdag per brancard het veld tijdens de thuiswedstrijd tegen Chelsea (4-1). De 23-jarige rechtsbuiten leek de rest van het seizoen niet meer in actie te kunnen komen vanwege een enkelblessure, maar na de eerste schrik heeft de medische staf toch gezorgd voor wat opluchting.

'We hebben allemaal gezien hoe hij uitviel donderdag, maar het lijkt mee te vallen', antwoordde Ten Hag. 'Waarschijnlijk is hij beschikbaar voor de bekerfinale van volgende week', klonk het hoopvol.

Antony zal bij de thuiswedstrijd tegen Fulham vanaf de tribune toekijken. United moet winnen van de Londenaren om zeker te zijn van de derde plaats. Een ticket voor de Champions League werd donderdag al veiliggesteld met de zege op Chelsea. Komende zaterdag kan Ten Hag dus een volgend succes boeken. De Nederlander won met de League Cup eerder dit seizoen al zijn eerste prijs als manager van The Red Devils.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.