Spanje

Real Valladolid - Barcelona

Barcelona heeft haar uitwedstrijd tegen Real Valladolid 3-1 verloren in de Primera División op dinsdag. In de tweede minuut kwam Barcelona op voorsprong door een eigen doelpunt van Andreas Christensen. Cyle Larin bracht in de 22ste minuut Real Valladolid op 2-0. Gonzalo Plata voerde de voorsprong op in de 73ste minuut met een assist van Larin. Met nog zes minuten op de klok verkleinde Robert Lewandowski de achterstand voor Barcelona, met een assist van Frenkie de Jong. Maar Barcelona was niet bij machte vaker te scoren. Real Valladolid heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Barcelona drie overwinningen en twee nederlagen heeft. . Frenkie de Jong (Barcelona) speelde de hele wedstrijd. Met nog twee speelronden voor de boeg staat Real Valladolid op de zeventiende plaats op de ranglijst terwijl Barcelona nog steeds bovenaan de ranglijst staat. Dertien punten houden de teams uit elkaar. Volgende tegenstander voor Barcelona is Mallorca. De teams spelen tegen elkaar op zondag 28 mei om 19.00 uur in het Spotify Camp Nou.