Spanje

Barcelona - Real Betis

In de Primera División-wedstrijd van zaterdag tussen Barcelona en Real Betis, heeft Barcelona al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 3-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 4-0 zege. Barcelona opende de score in de 14de minuut na een doelpunt van Andreas Christensen, op aangeven van Raphael Dias Belloli. Robert Lewandowski bracht in de 36ste minuut Barcelona op 2-0, met een assist van Jules Koundé. Dias Belloli bracht in de 39ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, op aangeven van Sergio Busquets. De 4-0 kwam van een eigen doelpunt van Guido Rodríguez van Barcelona, wat het eindresultaat was, in de 82ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft Barcelona twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Real Betis één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Frenkie de Jong werd uit de wedstrijd gewisseld in de 59e minuut voor Barcelona. In de volgende wedstrijd speelt Barcelona thuis tegen Osasuna, op dinsdag 2 mei om 19.30 uur. Real Betis speelt donderdag 4 mei om 22.00 uur uit tegen Athletic Club.