Spanje

Barcelona - Atlético Madrid

Atlético Madrid is in de handen van Barcelona gevallen in een wedstrijd waarin hard geknokt werd in de uitwedstrijd op zondag. Het duel tussen de twee topteams in de Primera División eindigde in 1-0. Net voor de rust toen Ferran Torres scoorde, op aangeven van Raphael Dias Belloli, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 1-0. Voor de wedstrijd had Atlético Madrid zes opeenvolgende overwinningen geboekt. Het resultaat betekent dat Barcelona haar schone lei heeft behouden in vier opeenvolgende wedstrijden. In de vijf laatste wedstrijden heeft Barcelona drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Atlético Madrid vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de dertiende overwinning met één doelpunt verschil van Barcelona dit seizoen. De nederlaag was ook voor Atlético Madrid de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Frenkie de Jong werd uit de wedstrijd gewisseld in de 78e minuut voor Barcelona. Op woensdag 26 april speelt Barcelona om 22.00 uur uit tegen Rayo Vallecano in het Estadio de Vallecas en neemt Atlético Madrid het thuis op tegen Mallorca om 19.30 uur in het Estádio Cívitas Metropolitano.