Spanje

Atlético Madrid - Valencia

Atlético Madrid is moeilijk te verslaan gebleven in de Primera División. De 3-0 winst in de thuiswedstrijd in het Estádio Cívitas Metropolitano tegen Valencia betekent dat de ploeg al tien duels achter elkaar ongeslagen is.

Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Antoine Griezmann na 23 minuten, op aangeven van Marcos Llorente.

Direct na de rust vergrootte Yannick Carrasco de voorsprong van Atlético Madrid.

Atlético Madrid vond het net nog een keer, deze keer via Thomas Lemar, met een assist van Álvaro Morata, in de 67ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0.

Atlético Madrid heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Valencia twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Met 51 punten staat Atlético Madrid op de derde plaats, terwijl Valencia met 26 punten op de zeventiende plek staat.

De volgende speeldag speelt Atlético Madrid op zondag 2 april om 21.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Real Betis. Valencia ontvangt maandag 3 april om 21.00 uur Rayo Vallecano.