Spanje

Valencia - Osasuna

1 - 0
Expected goals1.7 - 0.3

Valencia heeft de thuiswedstrijd tegen Osasuna in de Primera División met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de tweede helft en werd gemaakt door Kluivert.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 74ste minuut voordat Justin Kluivert Valencia op voorsprong bracht, op aangeven van Samuel Dias Lino.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Valencia twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Osasuna één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Valencia dit seizoen. De nederlaag was ook voor Osasuna de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Valencia staat na deze wedstrijd met 26 punten op de zestiende plek, terwijl Osasuna de nummer 8 is met 34 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Valencia op zaterdag 18 maart om 21.00 uur bij Atlético Madrid. Osasuna ontvangt zondag 19 maart om 16.15 uur Villarreal.