Spanje

Valencia - Athletic Bilbao

De wedstrijd tussen Valencia en Athletic Club in het Estadio de Mestalla is in 1-2 geëindigd. Voor Valencia betekent deze uitslag dat ze zeven keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Primera División.

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Samuel Castillejo Azuaga scoorde in de 17de minuut, met een assist van Moriba Kourouma Kourouma.

Nicholas Williams Arthuer maakte gelijk na een half uur, met een assist van Óscar De Marcos.

Oihan Sancet maakte het beslissende doelpunt in de 72ste minuut met een assist van Iñaki Williams. Sancet voltooide zo de comeback van Athletic Club.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Valencia één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Athletic Club twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Valencia dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Athletic Club met één doelpunt verschil.

Justin Kluivert werd in de 69e minuut in het veld gebracht voor Valencia.

Valencia staat na deze wedstrijd op de achttiende positie met 20 punten, terwijl Athletic Club de nummer 6 is met 32 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Valencia op maandag 20 februari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Getafe. Athletic Club ontvangt zondag 19 februari om 18.30 uur Atlético Madrid.