Spanje

Barcelona - Valencia

1 - 0
Expected goals1.9 - 1

Barcelona heeft de thuiswedstrijd tegen Valencia gewonnen. Het duel in de Primera División eindigde in 1-0.

Barcelona kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

Al vroeg in de wedstrijd nam Barcelona een voorsprong, toen Raphael Dias Belloli scoorde na 16 minuten, op aangeven van Sergio Busquets. Barcelona moest verder met tien man nadat Ronald Araújo in de 59ste minuut rood kreeg.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Barcelona vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Valencia één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van Barcelona dit seizoen. De nederlaag was ook voor Valencia de twaalfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Dit betekent dat Barcelona eerste staat met 62 punten en dat Valencia de nummer 19 is met 23 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Barcelona op zondag 12 maart om 21.00 uur bij Athletic Club. Valencia ontvangt zaterdag 11 maart om 21.00 uur Osasuna.