Spanje

Real Madrid - Atlético Madrid

Real Madrid en Atlético Madrid hebben de buit gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Primera División. De eindstand was 1-1.

Atlético Madrid eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

Een rode kaart in de 64ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Ángel Correa van Atlético Madrid.

Het duurde tot de 78ste minuut voordat José Giménez, met een assist van Antoine Griezmann, Atlético Madrid op voorsprong bracht.

Met nog vijf minuten te spelen maakte Álvaro Rodríguez gelijk voor Real Madrid, op aangeven van Luka Modric.

Dat betekent dat Atlético Madrid nu zeven wedstrijden op rij ongeslagen is.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Real Madrid drie overwinningen behaald, één keer gelijk gespeeld en één keer verloren, terwijl Atlético Madrid drie overwinningen en twee keer gelijk gespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Real Madrid dit seizoen.

Real Madrid staat op de tweede plek met 52 punten. Atlético Madrid staat op de vierde positie met 42 punten.

Real Madrid speelt de volgende wedstrijd uit tegen Real Betis. De teams staan op zondag 5 maart om 21.00 uur tegenover elkaar. Atlético Madrid neemt het zaterdag 4 maart om 21.00 uur thuis op tegen Sevilla.