Ancelotti heeft mooie boodschap voor 'nieuwe Raúl' na eerste Real-goal

Reacties

De pas achttienjarige Álvaro Rodríguez redde zaterdagavond een punt voor Real Madrid in de derby tegen Atlético Madrid en evenaarde een prestatie van Real-icoon Raúl González Blanco, nu zijn trainer bij Real Madrid Castilla.

Ancelotti heeft mooie boodschap voor 'nieuwe Raúl' na eerste Real-goal
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 1
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Rodríguez wordt door Marca al omschreven als de 'nieuwe Raúl'. De in Spanje geboren aanvaller die jeugdinternational is van Uruguay kopte Real in Santiago Bernabéu als invaller kort voor tijd op 1-1 tegen een tiental van Atlético Madrid. Raúl maakte dertig jaar geleden ook zijn eerste goal voor Real in El Derbi Madrileño. 'De band tussen Álvaro Rodríguez en Raúl González beleefde gisteren een even magisch als bijzonder hoofdstuk in het Santiago Bernabéu', schrijft Marca.

Real-trainer Carlo Ancelotti was na de wedstrijd lovend over de tiener, die nog onderdeel uitmaakt van Real Madrid Castilla. 'Maar volgend seizoen sluit hij aan bij het eerste elftal omdat hij kwaliteiten heeft die weinig anderen hebben. Hij is lang, is krachtig, heeft een goede balbehandeling en is sterk met zijn hoofd. We gaan nog beoordelen hoe we het voor de rest van het seizoen gaan combineren met Castilla. Ik ga dat nog verder bespreken met Raúl. Ik zal met hem praten', aldus Ancelotti op de persconferentie.

Real-directeur Emilio Butragueño prees Rodríguez na zijn eerste doelpunt voor De Koninklijke. 'We hebben hoge verwachtingen van hem, voor hem is het een heel speciaal moment om te scoren in zo'n belangrijk duel', aldus El Buitre. Rodríguez viel vorige week al kort in tegen Osasuna. De jonge spits kwam in de zomer van 2020 over vanuit de jeugdopleiding van Girona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.