Farioli hard op weg naar Ajax

Reacties

Ajax heeft Francesco Farioli zo goed als zeker binnen. De Amsterdammers waren al zo goed als rond met de 35-jarige Italiaan en naderen nu ook een akkoord met zijn club OGC Nice.

Farioli hard op weg naar Ajax

Farioli en Nice wilden per se wachten tot na de laatste competitiewedstrijd om de deal met Ajax af te ronden. Omdat Ajax en Nice in competitieverband zijn uitgespeeld, konden de puntjes op de i worden gezet. De clubs kwamen deze week tot elkaar over de transfersom voor Farioli, die eerder al een contract tot 2027 overeenkwam met Ajax.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Farioli zijn vaste assistenten meeneemt naar Ajax: de Spanjaard Felipe Sanchez Mateos en de Italiaan Daniele Cavalletto. Het is nog afwachten of daar meer mensen bij zullen komen, maar ook Dave Vos krijgt een rol in de staf van Farioli.

Met het binden van Farioli komt de ellenlange zoektocht van Ajax naar trainer ten einde. Onder de Italiaan hoopt Ajax nationaal en internationaal weer kleur op de wangen te krijgen.

Lees op VI PRO hoe Ajax en Farioli de laatste puzzelstukjes leggen:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Samen vooruit en samen achteruit: zo dirigeert Farioli bij Nice
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.