Spanje

Atlético Madrid - Getafe

Getafe heeft het niet makkelijk gehad in de Primera División met een serie van vier opeenvolgende nederlagen, maar na de 1-1 in de uitwedstrijd in het Estádio Cívitas Metropolitano tegen Atlético Madrid heeft het team weer een punt binnengehaald.

KSC Grimbergen heeft het niet makkelijk gehad in eerste provinciale Vlaams-Brabant met een serie van vier opeenvolgende nederlagen, maar na de 2-2 in de uitwedstrijd tegen VK Liedekerke heeft het team opnieuw een punt gehaald.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Ángel Correa scoorde en zo Atlético Madrid op voorsprong bracht.

Met nog zeven minuten op de klok maakte Enes Ünal gelijk voor Getafe.

Getafe heeft al vijf wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

Atlético Madrid heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Getafe één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Atlético Madrid dit seizoen.

Memphis Depay werd in de 85e minuut in het veld gebracht en kreeg één gele kaart voor Atlético Madrid.

In de huidige stand heeft Atlético Madrid 35 punten en staat op de vierde plaats, terwijl Getafe met 18 punten op de negentiende positie staat.

Op zondag 12 februari speelt Atlético Madrid om 16.15 uur uit tegen Celta de Vigo in het Abanca-Balaídos en neemt Getafe het thuis op tegen Rayo Vallecano om 14.00 uur in het Coliseum Alfonso Pérez.