Spanje

Getafe - Real Betis

0 - 1
Expected goals0.3 - 1.7

Real Betis heeft de uitwedstrijd tegen Getafe in de Primera División met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de tweede helft en werd gemaakt door Iglesias.

Een goal werd gescoord bij de eindstreep met vier minuten te spelen, toen Borja Iglesias scoorde om het 1–0 te maken voor Real Betis.

Getafe heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Getafe één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Real Betis twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Getafe dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Real Betis met één doelpunt verschil.

In de huidige stand heeft Getafe 17 punten en staat op de zeventiende plaats, terwijl Real Betis met 31 punten op de zesde positie staat. Real Betis heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Getafe

De volgende speeldag speelt Getafe uit tegen Atlético Madrid. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 4 februari om 18.30 uur. Real Betis speelt woensdag 1 februari om 21.00 uur thuis tegen Barcelona.