Spanje

Celta de Vigo - Atlético Madrid

Atlético Madrid heeft de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo in de Primera División met 1-0 gewonnen. Depay maakte in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd. Atlético Madrid eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. In de 70ste minuut moest Atlético Madrid verder met een man minder toen Stefan Savic van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Een goal werd gescoord bij de eindstreep met één minuten te spelen, toen Memphis Depay scoorde om het 1–0 te maken voor Atlético Madrid. Celta de Vigo heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Atlético Madrid drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Celta de Vigo dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Atlético Madrid met één doelpunt verschil. Memphis Depay werd in de 61e minuut in het veld gebracht en scoorde één goal voor Atlético Madrid. In de huidige stand heeft Celta de Vigo 23 punten en staat op de veertiende plaats, terwijl Atlético Madrid met 38 punten op de vierde positie staat. De volgende speeldag speelt Celta de Vigo op zaterdag 18 februari om 14.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Real Sociedad. Atlético Madrid speelt zondag 19 februari om 18.30 uur thuis tegen Athletic Club.