Europa

Liverpool - Real Madrid

Real Madrid heeft haar uitwedstrijd gewonnen tegen Liverpool op dinsdag in de UEFA Champions League. De wedstrijd eindigde in 2-5.

Darwin Núñez opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly.

Liverpool bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Salah Hamed Mahrous Ghaly scoorde in de 14de minuut.

In de 21ste minuut verkleinde Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior met een assist van Karim Benzema, de marge voor Real Madrid.

De uitploeg maakte gelijk toen Paixão de Oliveira Júnior nog een keer scoorde in de 36ste minuut. Direct na de rust bracht Éder Gabriel Militão Real Madrid een voorsprong.

Benzema scoorde in de 55ste minuut, met een assist van Rodrygo Silva de Goes.

Benzema scoorde nog een keer in de 67ste minuut, met een assist van Paixão de Oliveira Júnior. Benzema voltooide zo de comeback van Real Madrid, dat bracht de uiteindelijke score op 2-5.

Speelden de hele wedstrijd.

Allebei de teams hebben nu de kans om hun tactiek te optimaliseren, omdat ze elkaar in de volgende wedstrijd weer treffen op woensdag 15 maart om 21.00 uur.