Spanje

Atlético Madrid - Athletic Bilbao

Atlético Madrid heeft de thuiswedstrijd tegen Athletic Club in de Primera División zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Griezmann.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 73ste minuut voordat Antoine Griezmann Atlético Madrid op voorsprong bracht.

Dit resultaat was voor Atlético Madrid de zesde ongeslagen wedstrijd op rij.

Atlético Madrid heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Athletic Club twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Atlético Madrid dit seizoen. De nederlaag was ook voor Athletic Club de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Memphis Depay werd in de 72e minuut in het veld gebracht voor Atlético Madrid.

Atlético Madrid staat nu op de vierde positie met 41 punten, terwijl Athletic Club de nummer 7 is met 32 punten.

Atlético Madrid speelt zijn volgende duel uit tegen Real Madrid. De teams staan op zaterdag 25 februari om 18.30 uur tegenover elkaar. Athletic Club neemt het zondag 26 februari om 14.00 uur thuis op tegen Girona.