Spanje

Atlético Madrid - Sevilla

Atlético Madrid is bezig geweest met een goede serie in de Primera División. Het duel met Sevilla resulteerde in Atlético’s achtste ongeslagen wedstrijd op rij en eindigde uiteindelijk in 6-1.

De thuisploeg opende de score in de 23ste minuut via Memphis Depay, op aangeven van Antoine Griezmann.

Drie minuten later voerde Atlético Madrid de score verder op toen Depay nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Marcos Llorente.

In de 39ste minuut verkleinde Youssef En-Nesyri met een assist van Pape Gueye, de achterstand voor Sevilla.

Direct na de rust vergrootte Griezmann de voorsprong van Atlético Madrid.

Yannick Carrasco scoorde in de 69ste minuut, met een assist van Pablo Barrios.

Álvaro Morata diepte de voorsprong van Atlético Madrid uit in de 76ste minuut.

Maar Atlético Madrid had nog tijd voor een extra doelpunt. Morata vond het net opnieuw in de 92ste minuut.

Atlético Madrid heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Sevilla één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Dit betekent dat Atlético Madrid op de derde plek staat met 45 punten en dat Sevilla de nummer 16 is met 25 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Atlético Madrid op maandag 13 maart om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Girona. Sevilla ontvangt zondag 12 maart om 16.15 uur Almería.