Spanje

Sevilla - Real Mallorca

Sevilla heeft thuis een makkelijke zege op Mallorca geboekt in de Primera División. De wedstrijd eindigde in 2-0 door doelpunten van En-Nesyri en Bryan Gil.

Binnen het half uur nam Sevilla de leiding, toen En-Nesyri scoorde, op aangeven van Pape Gueye.

Gil bracht in de 40ste minuut Sevilla op 2-0. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 winst voor Sevilla.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Sevilla drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Mallorca twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Sevilla staat nu op de twaalfde plek met 24 punten, terwijl Mallorca op de tiende plaats staat met 28 punten.

Sevilla speelt de volgende wedstrijd uit tegen Rayo Vallecano. De teams staan op zondag 19 februari om 16.15 uur tegenover elkaar. Mallorca neemt het zaterdag 18 februari om 18.30 uur thuis op tegen Villarreal.