Spanje

Cádiz - Real Valladolid

Cádiz heeft de thuiswedstrijd tegen Real Valladolid in de Primera División vrijdag met 2-0 gewonnen. Met twee doelpunten in de tweede helft was Bongonda de hoofdrolspeler. Voor Real Valladolid werd 1 speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 69ste minuut tot Bongonda scoorde, met een assist van Anthony Lozano, en zo Cádiz op voorsprong bracht. Zeven minuten later bouwde Cádiz de voorsprong uit toen Bongonda nog een keer de doelman passeerde. Real Valladolid moest verder met tien man nadat Martin Hongla in de 80ste minuut rood kreeg. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cádiz twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Real Valladolid vijf nederlagen heeft. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Cádiz op de veertiende plaats op de ranglijst en Real Valladolid bezet de zeventiende plaats. Op woensdag 24 mei om 19.30 uur speelt Cádiz uit tegen Villarreal in het Estadio Municipal José Zorrilla.