Spanje

Cádiz - Valencia

De de Primera División-wedstrijd tussen Valencia en Cádiz zondag eindigde met een 2-1 zege voor de thuisploeg in het Estadio Nuevo Mirandilla. De doelpuntenmakers van Cádiz waren Escalante en Guardiola Navarro. In de 39ste minuut nam Cádiz de leiding via Escalante, op aangeven van Rubén Sobrino. Direct na de rust vergrootte Guardiola Navarro de voorsprong van Cádiz. Samuel Dias Lino verkleinde de achterstand voor Valencia in de 51ste minuut. Maar Valencia was niet in staat om meer goals te maken. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Cádiz twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Valencia twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Cádiz dit seizoen. De nederlaag was ook voor Valencia de veertiende nederlaag met één doelpunt verschil. Op woensdag 3 mei start om 22.00 uur een uitwedstrijd voor Cádiz tegen Atlético Madrid in het Estádio Cívitas Metropolitano. Valencia speelt op dezelfde dag om 19.30 uur thuis tegen Villarreal in het Estadio de Mestalla.