Spanje

Elche - Valencia

Valencia heeft snel afstand genomen van Elche. Het team won uit in de Primera División met 2-0, waarbij alle doelpunten in de eerste helft gemaakt werden. Er werd een vroege voorsprong genomen door Valencia via Samuel Dias Lino na 19 minuten, op aangeven van Edinson Cavani. De 2-0 kwam van nog een eigen doelpunt van Gonzalo Verdú van Valencia, wat het eindresultaat was, in de 42ste minuut. Elche heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren. In de vijf laatste wedstrijden heeft Elche en vijf keer verloren, terwijl Valencia één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Elche speelt zijn volgende duel uit tegen Celta de Vigo. De teams staan op woensdag 26 april om 22.00 uur tegenover elkaar. Valencia neemt het donderdag 27 april om 19.30 uur thuis op tegen Real Valladolid.