Spanje

Real Valladolid - Sevilla

De eerste helft is zondag nog doelpuntloos gebleven in de Primera División-wedstrijd tussen Real Valladolid en Sevilla, maar in de tweede helft nam Sevilla de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 3-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Rafael Mir Vicente zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Gonzalo Montiel, en Sevilla op voorsprong bracht. Alejandro Darío Gómez Villaverde diepte de voorsprong van Sevilla uit met een assist van Nemanja Gudelj, in de 78ste minuut. Sevilla vond het doel nog een keer, deze keer via Jesús Corona, met een assist van Fernando Francisco Reges, in de 93ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Valladolid één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Sevilla vier overwinningen en één nederlaag heeft. . Karim Rekik (Sevilla) speelde de hele wedstrijd. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Real Valladolid op de zeventiende plaats op de ranglijst terwijl Sevilla de tiende plaats bezet. Op zondag 21 mei om 21.00 uur ontvangt Sevilla Real Betis in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.