Spanje

Rayo Vallecano - Real Valladolid

Rayo Vallecano heeft de thuiswedstrijd tegen Real Valladolid donderdag gewonnen. Het duel in de Primera División eindigde in 2-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Raúl de Tomás zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Álvaro García Rivera, en Rayo Vallecano op voorsprong bracht. Sergio Camello diepte de voorsprong van Rayo Vallecano uit met een assist van García Rivera, in de 80ste minuut. Met nog zes minuten op de klok verkleinde Sergio León de achterstand voor Real Valladolid, met een assist van Iván Sánchez. Maar Real Valladolid was niet in staat om meer goals te maken. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Rayo Vallecano drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Real Valladolid twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Rayo Vallecano dit seizoen. Volgende tegenstander voor Rayo Vallecano is Real Betis. De teams spelen tegen elkaar op maandag 15 mei om 21.00 uur in het Estadio Municipal José Zorrilla.