Go Ahead Eagles - FC Volendam

Go Ahead Eagles heeft zondag in de Eredivisie een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen FC Volendam te winnen met 3-0. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0. Go Ahead Eagles nam de leiding kort voor de rust toen Isac Lidberg scoorde. Direct na de rust vergrootte Oliver Valaker Edvardsen de voorsprong van Go Ahead Eagles. Go Ahead Eagles vergrootte de voorsprong verder, toen Darío Serra scoorde in de 65ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0. In de laatste vijf wedstrijden heeft Go Ahead Eagles drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl FC Volendam twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Go Ahead Eagles speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Heerenveen op zondag 28 mei om 14.30 uur in het Abe Lenstra Stadion. FC Volendam speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Excelsior in het Kras Stadion.