FC Volendam - PSV

PSV is moeilijk te verslaan gebleven in de Eredivisie. De 3-2 winst in de uitwedstrijd in het Kras Stadion tegen FC Volendam betekent dat de ploeg al elf duels achter elkaar ongeslagen is. In de 33ste minuut nam PSV de leiding via Luuk de Jong, met een assist van Guus Til. Til bracht in de 40ste minuut PSV op 2-0, op aangeven van Johan Bakayoko. Xavier Mbuyamba verkleinde de marge voor FC Volendam in de 55ste minuut. Drie minuten later voerde PSV de score verder op toen Til nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Érick Gutiérrez. Drie minuten later passeerde Daryl van Mieghem de doelman en verkleinde FC Volendam de marge naar 3-2. In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Volendam één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl PSV vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van FC Volendam dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van PSV met één doelpunt verschil. Dit betekent dat FC Volendam op de veertiende plek staat met 27 punten en dat PSV op de tweede plek staat met 62 punten. De volgende speeldag speelt FC Volendam thuis tegen Cambuur, op vrijdag 21 april om 20.00 uur. PSV speelt zondag 23 april om 14.30 uur thuis tegen Ajax.