Excelsior - Fortuna Sittard

Excelsior heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard zondag gewonnen. Het duel in de Eredivisie eindigde in 3-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Kik Pierie scoorde, op aangeven van Marouan Azarkan, en zo Excelsior op voorsprong bracht. Couhaib Driouech voerde de score verder op in de 73ste minuut met een assist van Kenzo Goudmijn. Excelsior vond het net nog een keer, deze keer via Goudmijn, met een assist van Driouech, in de 85ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0. In de laatste vijf wedstrijden heeft Excelsior twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Fortuna Sittard één overwinning en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Excelsior uit tegen FC Volendam op zondag 28 mei om 14.30 uur in het Kras Stadion. Fortuna Sittard speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen NEC in het Fortuna Sittard Stadion.