Telstar - NAC Breda

Telstar heeft het moeilijk gehad in de wedstrijd tegen NAC Breda in het BUKO Stadion in de Eerste Divisie. Het team staat na de eerste helft met 0-1 achter. De thuisploeg keert het tij echter in de tweede helft en wint het duel alsnog met 2-1. Binnen het half uur nam NAC Breda de leiding, toen Odysseus Velanas scoorde, op aangeven van Ezechiel Banzuzi. NAC Breda leek een tijdje op weg te zijn naar de winst. De gelijkmaker werd in de laatste minuten gemaakt toen Quinten van den Heerik het net vond voor Telstar, met een assist van David Min. Drie minuten later kwam Telstar op voorsprong toen Van den Heerik nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Glynor Plet. Telstar heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl NAC Breda twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de twaalfde overwinning met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen. De nederlaag was ook voor NAC Breda de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.