Almere City FC - NAC Breda

NAC Breda heeft de uitwedstrijd tegen Almere City in de Eerste Divisie zondag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Agougil en Elías Már Ómarsson. NAC nam in de 30ste minuut een voorsprong door een doelpunt van Agougil. NAC Breda eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. Op het half uur nam NAC Breda de leiding, toen Agougil scoorde, op aangeven van Ezechiel Banzuzi. Ómarsson bracht in de 35ste minuut NAC Breda op 2-0, met een assist van Jort van der Sande. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 winst voor NAC Breda. NAC Breda moest verder met tien man nadat Javier Vet in de 58ste minuut rood kreeg. Voor NAC Breda was het de zesde ongeslagen wedstrijd achter elkaar. Voor de wedstrijd van zondag was Almere City al zeven duels achter elkaar ongeslagen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Almere City drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl NAC Breda vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Den Bosch is de volgende tegenstander voor Almere City in de uitwedstrijd. NAC Breda speelt een thuiswedstrijd tegen Heracles in het Rat Verlegh Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 12 mei om 20.00 uur gespeeld.