NAC Breda - Heracles Almelo

Heracles heeft vrijdag de wedstrijd tegen NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion in de Eerste Divisie tegen NAC met 0-3 gewonnen. Heracles heeft daarmee vijf overwinningen achter elkaar. Voor NAC eindigde een reeks van zes ongeslagen wedstrijden. NAC Breda kreeg één speler uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Emil Hansson scoorde, met een assist van Anas Ouahim, en zo Heracles op voorsprong bracht. Na een overtreding in de 85ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Roy Kortsmit van NAC Breda met rood van het veld. De 2-0 werd gemaakt toen Marko Vejinovic het doel vond voor Heracles. Heracles scoorde nog een keer, deze keer via Lasse Wehmeyer, op aangeven van Ouahim, in de 90ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-3. Dit betekent vijf overwinningen op rij voor Heracles. NAC Breda speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Telstar op vrijdag 19 mei om 20.00 uur in het BUKO Stadion. Heracles speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax in het Erve Asito.