FC Dordrecht - Heracles Almelo

Heracles wordt sterker en sterker in de Eerste Divisie. Ook de uitwedstrijd vrijdag tegen Dordrecht in het Matchoholic Stadion werd gewonnen met 3-1. Dat betekent dat Heracles nu vier overwinningen op rij geboekt heeft. Al vroeg in de wedstrijd nam Heracles een voorsprong, toen Samuel Armenteros scoorde na 23 minuten, op aangeven van Lucas Schoofs. Samuele Longo maakte gelijk na een half uur. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Sem Scheperman Heracles een voorsprong met een assist van Emil Hansson. Lasse Wehmeyer bouwde de voorsprong uit in de 73ste minuut met een assist van Hansson. Dordrecht heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Heracles vier overwinningen en één nederlaag heeft. ADO Den Haag is de volgende tegenstander voor Dordrecht in de uitwedstrijd. Heracles speelt een uitwedstrijd tegen NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 12 mei om 20.00 uur gespeeld.